اب بندی نما در شهسوار و رامسر اجرا با جهان راپل
اب بندی نما در شهسوار و رامسر که مناطقی با بارشهای فراوان هستند، اهمیت بسیاری دارد. به طور کلی استفاده از مواد ضدآب و عایقهای حرارتی به منظور پیشگیری از نفوذ آب، از جمله اقدامات مهم در زمینه آببندی میباشد. این فرآیند شامل حفظ سلامت و استحکام ساختمان در برابر نفوذ آب و جلوگیری از خسارات ناشی از رطوبت در ساختمان است. برای هر ساختمان، طراحی و اجرای یک سیستم آب بندیِ نمای ساختمان مناسب، اهمیت بسیار ویژه ای دارد. درجه استاندارد این سیستم، درنهایت تعیین کننده کیفیت و عمر مفید ساختمان شما خواهد بود. در این مقاله همه چیز را درباره آب بندی اصولی ساختمان به شما عزیزان ارائه میکنیم. همچنین به برخی از نکات آموزشی نیز اشاره خواهیم کرد.
در مورد اجرای تخصصی اب بندی نما در چالوس و نوشهر بخوانید
آب بندی نمای ساختمان، با روش های مختلفی انجام می شود. برخی از این روشها قدیمی شده و به اصطلاح منسوخ هستند. به عنوان مثال در گذشته، افراد برای آب بندی نما از داربست استفاده میکردند. این روش به دلیل هزینه بر بودن، امروزه کمتر مورد استفاده قرار میگیرد. روش دیگری که در سال های گذشته محبوبیت بسیار بالایی داشت، آب بندی به وسیله بالابرهای متحرک هیدرولیکی بود. استفاده از این ماشینها نیز به دلیل خطراتی که برای تکنسینها ایجاد می کرد، تقریبا منسوخ شده است. امروزه روش جدیدتر و نوین تری برای آب بندی نما توسط شرکت های حرفه ای به وجود آمده است.
اب بندی نما در شهسوار و رامسر، به وسیله طناب راپل انجام می شود. این طناب به منظور انجام فرآیندهای ساختمانیِ نیازمند به امنیت بالا مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین نسبت به سایر روش های داربست و بالابرهای متحرک هیدرولیکی، ارزانتر است. علاوه بر تمامی موارد ذکر شده، میزان تنوع طناب راپل در بازار بسیار بالا بوده و افراد میتوانند نمونهای دلخواه خود را خریداری کنند.
اب بندی نما در شهسوار و رامسر
آب بندی نمای ساختمان به زبانی ساده
همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، اب بندی در شمال کشور بیش تر از سایر شهرها رواج دارد. این امر به دلیل وجود رطوبت بسیار بالا، اشباع بودن هوا از قطرات باران و سایر موارد انجام میگیرد. در این قسمت میخواهیم ببینیم که آب بندی تخصصی ساختمان چیست و چه تعریفی را به خود اختصاص داده است. پس از آن به بررسی نکات مهم دیگری درباره فرآیند عایق سازی ساختمان می پردازیم. اگر به مسائل تخصصی در این حوزه علاقه دارید، می توانید تا پایان همراه ما بمانید.
به بیان ساده، آب بندی نمای ساختمان به توانایی آن در جلوگیری از نفوذ آب به داخل سازه اشاره دارد. زمانی ساختمانی آببند شده محسوب میشود که دچار مشکلات نفوذ آب و آلاینده به بخشهای داخلی نباشد. همانطور که اشاره کردیم، عایق رطوبتی یکی از ضروری ترین عناصر هر خانه به شمار می آید. وقتی ساختمانی را می سازیم، بزرگ ترین چالش این است که از خود ساختمان در برابر آب و هوای نامطلوب محافظت کنیم. در مقابل مسئله دیگری که چالش ساز است، نحوه هماهنگی فرآیندهای آب بندی و عایق کاری ساختمان با یکدیگر میباشد.
دو فرآیند آب بندی و عایق سازی نما کاملا از یکدیگر مجزا هستند. با این حال اگر ساختمان سازی به درستی انجام نشود، ممکن است به لحاظ فنی و ایمنی در تعارض با یکدیگر قرار بگیرند. فرآیند آلآب بندی به طور کلی یک فرآیند سازهای در نظر گرفته می شود. به این ترتیب زمانی یک سازه به لحاظ استانداردی در درجه بالایی قرار دارد که آب بندی آن به درستی انجام شود. در بخش بعدی مقاله، شما را با اقسام مختلف آب بندی ساختمان آشنا میکنیم. اگر مایل به دریافت هر یک از این اقسام تخصصی آب بندی هستید، میتوانید ما را تا پایان مقاله همراهی کنید.
اب بندی با سوباش
آشنایی با آب بندی اجزای ساختمان
آب بندی در شمال، تنها به عایق کردن فضای بیرونی ساختمانها محدود نمیشود. در واقع بسیاری از افراد گمان میکنند آب بندی تنها برای حفظ نمای بیرونی ساختمان کاربرد دارد، در حالی که این تصور صحیح نیست. به عنوان مثال متقاضیان آب بندی نما، دوست دارند کل ساختمان خود را به این طریق در برابر رطوبت ایمن کنند. در ادامه این مقاله تخصصی، شما را به 3 جزء مهم ساختمان که امکان آب بندی در آن ها وجود دارد، آشنا می کنیم.
- آب بندی نمای بیرونی
یکی از رایج ترین روش های اب بندی نما در شهسوار و رامسر، آب بندی نمای بیرونی ساختمان است. در واقع اغلب فرآیندهای آب بندی، تنها به عایق سازی نمای بیرونی ساختمان اشاره دارند. نمای بیرونی، قسمتی از ساختمان است که در دید عابران قرار گرفته و به اصطلاح بدنه ساختمان را تشکیل میدهد. آب بندی نمای بیرونی معمولا به منظور ایجاد جلوه ظاهری ویژه برای ساختمان انجام میشود.
- آب بندی پشت بام
یکی دیگر از اقسام آب بندی در شمال، آب بندی آن بخشی از ساختمان است که به اصطلاح پشت بام نامیده میشود. بارش بارانهای موسمی، فصلی و دائمی در شمال کشور، ساکنان را ناگزیر به استفاده از این روش عایق کاریِ رطوبتی کرده است. به گونه ای که حدود 80 درصد ساکنان شهرهای شمالی کشور از جمله شهسوار و رامسر، پشت بام خود را آببندی میکنند.
- آب بندی دیوار حائل
سومین نوع اب بندی نما در شهسوار و رامسر، عایق کاری دیوار حائلِ ساختمانهای آپارتمانی و ویلایی است. دیوار حائل، به آن دسته از دیوارهایی اطلاق میشود که تکیه گاه دیوارهای بیرونی ساختمان هستند. گاهی اوقات در اثر رطوبت بالا، این دیوارها ممکن است دچار رطوبت زدگی شوند. به این ترتیب با آب بندی این بخش، میتوان از ورود رطوبت به داخل ساختمان جلوگیری کرد.
آب بندی با طناب راپل
بررسی تفاوت آب بندی و هوابندی ساختمان
اب بندی نما در شهسوار و رامسر، درنظر بسیاری از افراد فرآیند ساده ای به نظر می رسد. در حالی که گستردگی مفاهیم این فرآیند به قدری بالاست که گاه متقاضیانِ آب بندی را دچار ابهام و سردرگمی می کند. هنگامی که در مورد عایق بندی ساختمان صحبت می شود، اغلب مفهوم آب بندی را در ذهن می آوریم. حال این که عایق بندی ساختمان دارای دو جنبه اساسی است: 1. آب بندی 2. هوابندی. هر یک از این جنبهها در زیر مجموعه عایق بندی ساختمان قرار می گیرند. آن ها دارای شباهت ها و تفاوت های بسیاری با یکدیگر هستند. در ادامه این مقاله قصد داریم بارزترین تفاوت های میان آببندی و هوابندی را بررسی کنیم.
- آب بندی:
آب بندی نما، به توانایی یک ساختمان برای خشک ماندن در برابر رطوبت اشاره دارد. این امر توسط عایق کردن سقف، نما و پایه ساختمان محقق می شود. در واقع این هنر تکنسین است که به لطف استفاده از چسب سوباش و انجام تکنیک های خاص، ساختمان شما را آب بندی کند. آب بندی معمولا پس از ساخت و آماده سازی یک ساختمان بر روی نمای بیرونی اجرا می شود. این در حالی است که فرآیند هوابندی می بایست هنگام آماده سازی ساختمان مورد توجه تکنسین قرار بگیرد.
- هوابند بودن:
هوابند بودن، به توانایی یک ساختمان در عدم نفوذ هوای بیرون به داخل ساختمان اشاره دارد. به موجب ویژگی هوابندی، داخل ساختمان در فصول گرم، خنک و در فصول سرد، گرم می ماند. در حالی که یک ساختمان باید در هر شرایطی ضد آب بماند، هوابندی نباید مطلق باشد. این عمده ترین تفاوت میان فرآیند آب بندی و هوابندی است. در واقع مهم است که هوای داخل خانه در گردش باشد تا رطوبت تولید شده توسط ساکنان، به سرعت از ساختمان تخلیه شود.
آب بندی نمای ساختمان
آب بندی در شمال با متریال خارجی
آیا تا به حال به مفهوم اب بندی با چسب سوباش برخورده اید؟ این مفهوم در چند سال گذشته توانسته جایگاه معتبری در بازار حرفه ای آب بندی به دست بیاورد. به طور کلی در سال های اخیر، فرآیند آب بندی به سختی انجام میشد. این فرآیند چالش ها و سختی های فراوانی، به خصوص برای تکنسین های فعال در این حوزه ایجاد میکرد. یکی از بزرگ ترین مشکلات در زمینه آب بندی، عدم وجود یک چسب باکیفیت، جهت آب بندی حرفهای بود. امروزه به لطف شرکت های خارجی تولید کننده چسب های نانویی، مشکلات گذشته در زمینه تامین چسب مرغوب، تا حد زیادی برطرف شده است.
اب بندی نما در شهسوار و رامسر، به وسیله چسب سوباش انجام می گیرد. این چسب همانطور که در مقالات قبلی اشاره کرده ایم، محصولی از کشور ترکیه است. به این ترتیب با داشتن مواد چسبنده و مرغوب، می تواند مورد استفاده در فرآیند آب بندی قرار بگیرد. با استفاده از چسب سوباش، نیازی به صاف کردن نمای بیرونی ساختمان وجود نخواهد داشت. تکنسین می تواند این چسب ژله ای و بی رنگ را در میان درزهای خالی، بر روی نمای بیرونی و حتی بر روی سقف اجرا کند. به این ترتیب ساختمان شما در برابر نفوذ هرگونه ماده اضافی اعم از ریزگردهای so2، باکتریهای معلق در هوا و حتی رطوبت، مقاوم میشود.
شاید برایتان جالب باشد که اب بندی با چسب سوباش، نیازی به استفاده از داربست و بالابر هیدرولیکی نخواهد داشت. این امکان به دلیل آسان بودن استفاده از چسب های نانویی سوباش، برای تکنسین های آب بندی فراهم شده است. به این ترتیب آن ها می توانند مراحل آب بندی یک ساختمان معمولی را در کمتر از 1 روز، به طور موثر انجام دهند.
آب بندی نما در شمال
چه کسی مسئول اب بندی نما در شهسوار و رامسر است؟
همانطور که متوجه شدید اصطلاح آب بندی در شمال، بسیار گسترده بوده و می تواند شاخه های متعددی داشته باشد. به طور پیش فرض برای ایجاد عایق رطوبتی در ساختمان، باید با یک متخصص عایق بندی تماس بگیرید. این در حالی است که برای ایجاد عایق در سقف و نما، تنها حضور تکنسین آب بندی کفایت می کند. تکنسین باید اطلاعات دقیقی درباره ساختمان شما و وضعیت فعلی آن کسب کند.
هنگام باز سازی یک ساختمان قدیمی و اب بندی نما در شهسوار و رامسر، داشتن اطلاعات درباره ساختمان بسیار کمک کننده خواهند بود. به عنوان مثال، آب بندی بدون فکر کردن به جریان گردش هوا در ساختمان، میتواند مشکلات ثانویهی رطوبتی ایجاد کند. به همین ترتیب تکنسین باید اطلاعات دقیق و کاملی درباره ساختمانی که هدف آب بندی است، داشته باشد. بسیاری از افرادی که آب بندی را توسط افراد غیرمتخصص انجام دادهاند، پس از گذشت یک دوره با مشکلات جدی در ساختمان خود رو به رو شده اند. برای جلوگیری از بروز این مشکلات، مراجعه به یک مجموعه و شرکت معتبر، ضرورت دارد.
شرکت جهان راپل یکی از بزرگ ترین شرکت های ارائه کننده خدمات آب بندی نمای ساختمان، به ساکنان سراسر شهرهای شمالی کشور است. این مجموعه توانسته با جذب حداکثری متخصص ترین نیروها، اعتبار مجموعه خود را بالا ببرد. به این ترتیب در شهرهای شمالی و اطراف آن چنانچه نیاز به خدمات آب بندی توسط اهالی احساس شود، با جهان راپل ارتباط میگیرند. این شرکت از بخش های مختلفی تشکیل شده است. سیستم ارائه خدمات انسانی، سیستم روابط عمومی و سیستم پاسخگویی به سوالات کاربران، از مهم ترین بخش های شرکت جهان راپل هستند. شما می توانید جهت برقراری ارتباط با هر یک از سیستم های نامبرده، به این شرکت تخصصی و معتبر مراجعه کنید.
آب بندی نمای سنگی
سخن نهایی با مشترکان اب بندی نما در شهسوار و رامسر
در ابتدای این مطلب تخصصی، شما را با مفهوم ساده آب بندی نمای ساختمان آشنا کردیم. همانطور که گفتیم این مفهوم دارای تنوع و گستردگی بسیاری است. به گونه ای که امروزه بسیاری از تکنسین ها، تنها در یک یا حداکثر دو حوزه از فرآیندهای آب بندی فعالیت می کنند. البته لازم به ذکر است این حوزه ها اگرچه کاملا مجزا هستند، با این حال به طور غیر مستقیم بر یکدیگر تاثیر می گذارند. به عنوان مثال برای عایق بندی حرارتی ساختمان، توجه به سازههای عایق رطوبتی نکته بسیار مهم و حائز اهمیتی است.
متقاضیان و مشترکان اب بندی نما در شهسوار و رامسر، باید چند نکته را به خاطر داشته باشند. اول این که مناطق نامبرده دارای میزان بارش حداکثری نسبت به سایر مناطق کشور هستند. بنابراین ممکن است فرآیند آب بندی ساختمان های آنان طی چند مرحله انجام شود. بدیهی است که اجرای چند مرحلهای آب بندی، هزینه های نهایی آن را نیز افزایش خواهد داد. بهتر است برای محاسبه دقیق هزینه هر یک از مراحل آب بندی، با مجموعه مدنظر خود تماس گرفته و قیمت را جویا شوید. به طور معمول فرآیند تخمین هزینه، بر اساس هر متر مربع و طبق لایه های آب بندی محاسبه می شود.