پیچ و رولپلاک با طناب

مزیت بهره مندی از پیچ و رولپلاک با طناب چیست؟

مزیت بهره مندی از پیچ و رولپلاک با طناب چیست؟

پیچ و رولپلاک سنگ نمای ساختمان برای افزایش مقاومت بنا انجام می شود. این استحکام از ریزش سنگ های شل شده جلوگیری به عمل می آورد. بسیاری از سنگ های ساختمانی بعد از مدتی شل شده و نیاز به تثبیت و فیکس کردن دارند. امروزه شرکت های زیادی در زمینه فیکس کردن سنگ نمای ساختمانی فعالیت می کنند. پیچ و رولپلاک با طناب یکی از مدرن ترین شیوه های مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان است.

چرا پیچ و رولپلاک با طناب را انجام می دهیم؟

پیچ و رولپلاک با طناب باعث می شود که ساختمان مانند روز اول بدون نقص و زیبا به نظر برسد. اگرچه مهم ترین دلیل برای استفاده از پیچ و رولپلاک نما، مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان است اما پیچ کردن جنبه زیبایی نیز دارد. در واقع با این نوع پیچ و رولپلاک کردن، نمای ساختمان بهتر دیده می شود. برای این نوع زیباسازی و مقاوم سازی از طناب استفاده می شود. طناب یکی از کارآمدترین ابزار در مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان است. چون این نوع ابزار اساس کاری برای پیچ و رولپلاک نما را انجام می دهد. این طناب ها امکان رفت و آمد آسان و ساده را برای راپل کاران به وجود می آورند.

پیچ و رولپلاک با طناب

مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان

داربست ها در حین پیچ و رولپلاک نما چه مشکلاتی دارند؟

راپل کاران باید در حین پیچ و رولپلاک آزادنه به هر سوی نما بروند. در این صورت می توانند کار دقیق و با کیفیت به مشتری ارائه کنند. در گذشته برای انجام پیچ و رولپلاک از روش داربست استفاده می شد. داربست ها نیاز به هزینه و زمان زیادی برای اجرا داشتند. ضمن اینکه در تمام نقاط نما قابل استفاده نبودند و در نتیجه فرد نماکار را با محدودیت مواجه می کردند. همین موضوع روند کاری پیچ و رولپلاک نما را با مشکل و اختلال رو به رو می کرد.

امروزه پیچ و رولپلاک با طناب امکان مانور بیشتری را برای راپل کار فراهم می کند. در واقع راپل کار می تواند دامنه کاری خود را بر روی ارتفاعات افزایش دهد و به هر سویی برود. پیچ و رولپلاک با طناب سرعت زیادی نیز در انجام دارد. این روش ها علاوه بر اینکه روش ایمن تری نسبت به داربست هستند، سرعت بالایی دارند. این موضوع بر کیفیت و دقت روند مقاوم سازی سنگ نما نیز تاثیر مثبت دارد. پیچ و رولپلاک با طناب بدین صورت انجام می شود که پیچ و رولپلاک ها به یکدیگر متصل می گردند.

نکات مهم در پیچ و رولپلاک با طناب

پیچ و رولپلاک های انتخابی باید در متریال مستحکم و مقاوم انتخاب شوند. توجه داشته باشید که این نوع پیچ و رولپلاک ها در معرض عوامل و جریانات آب و هوایی مختلف قرار دارند. بنابراین باید در متریال مناسب انتخاب شوند. نوع مته و اندازه مته نیز از دیگر موارد مهم برای پیچ و رولپلاک با طناب می باشد.

برای پیچ های به کار رفته در نما باید فاصله استاندارد را تعیین کرد و جای پیچ ها را با دریل مناسب سوراخ کاری نمود. در پایان نیز باید پیچ و رولپلاک های به کار گرفته شده بر روی سنگ نما را به کمک پیچ بند محکم و سفت کرد. تمام این مراحل و اقدامات برای مقاوم سازی نمای ساختمان مورد توجه قرار می گیرد. در برخی از موارد نیز سنگ نما در نواحی مختلف دچار ریزش و سقوط شده است. در چنین شرایطی راپل کاران اقدام به تهیه سنگ های مشابه نما می کنند. این سنگ را در ابعاد و سایز سنگ نمای ساختمانی ریزش کردن در آورده و به کمک چسب های مستحکم همچون پلی اورتان، اپوکسی و… بر روی نما می چسبانند.

پیچ و رولپلاک با طناب

پیچ و رولپلاک با طناب

پیچ و رولپلاک با طناب باید به شکل اصولی و مناسب انجام شود. چون تنها در این صورت می تواند فیکس کننده خوبی برای سنگ نمای ساختمان باشد. اصول استانداردسازی پیچ و رولپلاک با طناب به گونه ای است که به ازای هر 40 تا 50 سانتی متر یک پیچ استفاده می شود. البته پیچ گذاری در متریال و سنگ های مختلف با فواصل مختلف انجام می گیرد. ضخامت سنگ نیز در تعیین فاصله بین دو پیچ نقش مهمی دارد. فقط راپل کاران حرفه ای و با تجربه می توانند پیچ و رولپلاک با طناب را به درستی انجام دهند. ضمن اینکه استفاده از راپل نیز نیاز به تجربه و سابقه کاری بالا در این زمینه دارد.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *