مقاوم سازی سنگ نما

چرا مقاوم سازی سنگ نما برای نماهای سنگی اهمیت دارد؟

چرا مقاوم سازی سنگ نما برای نماهای سنگی اهمیت دارد؟

مقاوم سازی سنگ نما از مواردی است که باید برای هر ساختمانی با نمای سنگی انجام می شود. بسیاری از افراد گمان می کنند اگر نمای مقاومی همچون سنگ را برای نماکاری ساختمان انتخاب کنند، دیگر نیازی به اقدامات حفاظتی و امنیتی برای ساختمان ندارند. هر ساختمانی فارغ از نوع متریال و مصالح نیاز به مقاوم سازی دارد. این مقاوم سازی در نمونه نماهای مختلف با اشکال متفاوت انجام می شود.

ضرورت مقاوم سازی سنگ نما چیست؟

سنگ ها نماهای مقاومتی خوبی برای ساختمان هستند اما بعد از مدتی نیاز به مقاوم سازی دارند. در واقع این سنگ ها در برابر رطوبت، نور خورشید، آلاینده ها، ضربه و… به شکل مستمر قرار می گیرند. از این رو بعد از مدتی انبساط یا انقباض و هوازدگی را تجربه خواهند کرد. در چنین شرایطی مسئله مقاوم سازی سنگ نما بیشتر از هر موضوعی اهمیت می یابد.

مقاوم سازی سنگ نما

مقاوم سازی سنگ نما

مستحکم سازی سنگ نما برای تثبیت سنگ نما مد نظر قرار می گیرد. سنگ نماها به دلایل مختلف شل شده و سقوط می کنند. گاهی این سقوط در تمام سنگ نما به شکل یکباره اتفاق می افتد. این نوع ریزش و سقوط بسیار خطرناک است. چون می تواند مشکلات زیادی برای عابرین و ماشین های پارک شده به همراه داشته باشد. چنین سقوطی می تواند ایجاد کننده خسارات مالی و جانی زیادی باشد.

نحوه اجرای مقاوم سازی سنگ نما

برای اجرای پیچ و رولپلاک سنگ نما نیاز به افراد متخصص و با تجربه داریم. این افراد از مهارت کافی برای پیچ و رولپلاک سنگ نما برخوردار هستند. چنین افرادی باید بتوانند با طناب راپل کار کنند. کار کردن با تجهیزات راپل نیاز به طی کردن آموزش های مختلفی دارد. در واقع افراد بی تجربه نمی توانند با راپل بر روی نما کار کنند و تعادل خود را به کمک این طناب حفظ نمایند. ضمن اینکه بیشتر افراد انتخابی به عنوان راپل کاران از افرادی که بیشتر از یک سال سابقه در این زمینه دارند، انتخاب می شوند. این موضوع برای رعایت نکات امنیتی و پیشگیری از وقوع خطرات احتمالی در حین کار مورد توجه قرار می گیرد.

توجه به سنگ و متریال آن در مقاوم سازی سنگ نما

برای مقاوم سازی سنگ نما باید به متریال سنگ و ضخامت آن توجه شود. هر کدام از سنگ ها با توجه به نوع ضخامت و ساختار از درجه مقاومت متفاوتی برخوردار هستند و نیاز به پیچ و دریل متفاوتی دارند. پیچ و رولپلاک سنگ نماهای باریک و کم ضخامت به مراتب کار دشواری است. در واقع این نوع سنگ نماها باید توسط افراد زبده و با تجربه پیچ و روپلاک شوند. در غیر این صورت پیچ و رولپلاک می تواند باعث خسارات مالی شود.

در واقع سنگ نماهایی که به شیوه غیر اصولی یا توسط افراد کم تجربه پیچ و رولپلاک می شوند، آسیب می بینند یا دچار شکستگی می شوند. در نتیجه کارفرمایان ناگزیر به تعویض چنین سنگ نماهایی می شوند.

مزیت پیچ و رولپلاک نما با طناب

مقاوم سازی سنگ نما با طناب سرعت انجام کار را بالا می برد. بیشتر کارفرمایان تمایل دارند پیچ و رولپلاک نما با سرعت، دقت و کیفیت بالا انجام شود. تجهیزات راپل می توانند سرعت مقاوم سازی سنگ نما را بالا ببرند. برای مقاوم سازی سنگ نما باید از پیچ و رولپلاک های مناسب بهره مند شوید. این نوع پیچ و رولپلاک ها با توجه به نوع سنگ ها قابل انتخاب هستند. البته عمومی ترین و استانداردترین سایز مطرح شده برای پیچ کردن، سایز 6 سانتی متر است. پیچ هایی که برای مقاوم سازی سنگ نما انتخاب می شود، از نوع گالوانیزه هستند.

مقاوم سازی سنگ نما

پیچ و رولپلاک نما

این پیچ ها ضد آب بوده و می توانند در برابر شرایط و عوامل بیرونی تاب بیاورند. در پایان نیز بر روی پیچ و رولپلاک نما از بتونه استفاده می شود. این بتونه کاری در رنگ های نمای ساختمان انتخاب می شود تا به خوبی پیچ و رولپلاک را پوشش دهد. این نوع پوشش دهی برای یک دست شدن نمای ساختمان و جلوگیری از عوامل ناهماهنگ مورد توجه قرار می گیرد. مقاوم سازی سنگ نما در برخی از موارد نیاز به ترمیم نیز دارد. در هنگام ترمیم ممکن است از چسب های آب بندی قدرتمند استفاده شود. تمام این موارد برای پیشگیری از ریزش و سقوط سنگ نما مدنظر قرار می گیرد.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *